Новини

Нов партньор на БГ ФИШ за транспорт и спедиция

Нов партньор на БГ ФИШ за транспорт и спедиция

 

 

 

„Ка-Спийд“ ЕООД е динамична и бързо развиваща се компания в сферата на транспорта и спедицията. Тя се налага успешно на българския и на международния пазар чрез коректност, надеждност и качество на предлаганите от нея услуги.

„Ка-Спийд“ ЕООД притежава европейски лиценз за международен автомобилен превоз на товари. Това е гаранция за ефективността на транспортните и спедиторските решения, които компанията предоставя на своите клиенти. Компанията разполага със сертификат ISO 9001:2015 и е в процес на придобиване на Standard: IFS Logistics 2.3.

Водеща цел на фирмата е оптимизация на работния процес и увеличаване на клиентската удовлетвореност. Натрупаният опит през годините предизвиква компанията постоянно да търси развитие и нови решения за потребностите на своите клиенти, отговарящи на динамиката на бизнес средата.

Екипът на „Ка-Спийд“ ЕООД предлага цялостно сътрудничество и отворена комуникация, устойчивост и отговорност в работата, качество и надеждност на поетите ангажименти. „Ка- Спийд“ ЕООД стартира дейнсотта си през 2020г., като бързо се адаптира в променящата се обстановка. Екипът и флотата на компанията се разрастват устойчиво, благодарение на вътрешнофирмените приоритети, мотивацията, професионалният опит и иновативното мислене на колектива.

Компанията има офиси и хладилни складове в гр. София и гр. Пловдив, като осъществява транспортно-спедиторска дейност в цяла България, Унгария, Румъния, Гърция, Италия, Чехия, Словакия, Германия, Нидерландия и други държави.

Фирмата има собствена сервизна база за автомобили. Това ѝ позволява бързо и ефикасно да отговаря както на своите, така и на клиентските нужди, като прави транспорта по-лесен и достъпен.

„Ка- Спийд“ ЕООД разполага със собствен съвременен автопарк, който се разраства и обновява непрекъснато. През 2020 г. фирмата стартира с 1 композиция, но благодарение на усилията и постоянството на екипа към момента разполага с 23 собствени композиции и работи с тенденция автопаркът да се увеличава повече.

Автомобилите са снабдени с проследяващи устройства. По този начин може да бъде получена информация за състоянието и местоположението им по всяко време и от всяка точка. Поддържа се още непосредствена връзка с водачите.

Сред флотата на компанията са и добре оборудвани хладилни полуремаркета. Те разполагат с възможност за контрол и регулиране на температурата дистанционно (в широк интервал) без значение къде се намира автомобилът в дадения момент.

Фирмата предлага надежден превоз дори за някои от най-специфичните товари: бързоразваляеми стоки, фармацевтични продукти, химикали и др. За нейната експертиза засвидетелства фактът, че сред клиентите ѝ са едни от най-големите компании в хранителната индустрия.

„Ка-Спийд“ ЕООД е винаги насреща да направи транспорта лесен. Фирмената им презентация ще видите на този линк. За повече информация вижте данни за контакт с тях в раздел Членове тук.

 

Галерия

Нов партньор на БГ ФИШ за транспорт и спедиция 65 Нов партньор на БГ ФИШ за транспорт и спедиция 66 Нов партньор на БГ ФИШ за транспорт и спедиция 67

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре