Членове

„Ка-Спийд“ ЕООД

„Ка-Спийд“ ЕООД

 

„Ка-Спийд“ ЕООД е динамична и бързо развиваща се компания в сферата на транспорта и спедицията. Тя се налага успешно на българския и на международния пазар чрез коректност, надеждност и качество на предлаганите от нея услуги. Компанията има офиси и хладилни складове в гр. София и гр. Пловдив, като осъществява транспортно-спедиторска дейност в цяла България, Унгария, Румъния, Гърция, Италия, Чехия, Словакия, Германия, Нидерландия и други държави.

Фирмата има собствена сервизна база за автомобили. Това ѝ позволява бързо и ефикасно да отговаря както на своите, така и на клиентските нужди, като прави транспорта по-лесен и достъпен.

„Ка- Спийд“ ЕООД разполага със собствен съвременен автопарк, който се разраства и обновява непрекъснато. През 2020 г. фирмата стартира с 1 композиция, но благодарение на усилията и постоянството на екипа към момента разполага с 23 собствени композиции и работи с тенденция автопаркът да се увеличава повече.

Автомобилите са снабдени с проследяващи устройства. По този начин може да бъде получена информация за състоянието и местоположението им по всяко време и от всяка точка. Поддържа се още непосредствена връзка с водачите. Сред флотата на компанията са и добре оборудвани хладилни полуремаркета. Те разполагат с възможност за контрол и регулиране на температурата дистанционно (в широк интервал) без значение къде се намира автомобилът в дадения момент.

Фирмата предлага надежден превоз дори за някои от най-специфичните товари: бързоразваляеми стоки, фармацевтични продукти, химикали и др. За нейната експертиза засвидетелства фактът, че сред клиентите ѝ са едни от най-големите компании в хранителната индустрия.

„Ка- Спийд“ ЕООД е винаги насреща да направи транспорта лесен. За повече информация и поставяне началото на едно партньорство за успех:

  • Крум Благоев /Управител/ +359 89 888 6467; krum@ka-speed.eu;
  • Йовка Станева /Ръководител отдел „Продажби“/ +359 88 544 0304; staneva@kaspeed.eu
  • Ивайло Стефанов /Отдел „Продажби“/ +359887630004; stefanov@ka-speed.eu;

 

Уебсайт: https://ka-speed.eu

Адреси за кореспонденция: гр. Пловдив, околовръстен път Коматево, местност Годжуците, базата на „Явимекс“

 

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре