Новини

Фирма „Морски дар 09“ откри ново предприятие

Фирма „Морски дар 09“ откри ново предприятие

          На 03.03.2019 г. фирма „Морски дар 09“ откри ново предприятие. На площ от над 600 кв. метра застроена площ ще се почиства, филетира, преработва, опакова и съхранява риба и рибни продукти при най-съвременни технологии, които гарантират високо качество и безопасност на предлаганите на пазара продукти. Фирмата предлага логистика до всяка точка на страната в условията на хладилно съхранение и доставяне в срок на охладени, преработени или замразени продукти. Освен това, на 03.03 фирмата навърши 16 години от основаването си, и откриването на новото предприятие в присъствието на гости и колеги от цялата страна беше най-добрият подарък за сем. Радкови.
Управителният Съвет на АПРП БГ ФИШ изпрати поздравителна картичка и подарък. Лично Изпълнителният директор на Асоциацията приветства на място собствениците на предприятието и гостите на тържеството с кратко слово. 
Като член на БГ ФИШ, фирмата на г-н Радков поддържа високо ниво на качество и безопасност на своите продукти, което е гарант за големи продажби, а доказателство за това е присъствието във всички вериги магазини на марката "Морски дар". Нека фирмата има още много успехи в страната и на общия европейски, както и на световния пазар.

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре