Други документи

MULTIVAC на изложението Seafood 2017 в зала 4, щанд 6051

Максимална свежест за риба и морски дарове Волфертшвенден, Германия, 19 януари 2017 г. – Повишаване срока на годност на риба и морски дарове, и атрактивната презентация в точката на продажба са във фокуса на представянето на MULTIVAC на предстоящото през април изложение Seafood Processing Global от 25 до 27 април 2017 г. Изложението ще се проведе в изложбения център на Брюксел, а специалистът в опаковането от Алгой ще бъде позициониран в зала 4, щанд 6051, където ще изложи разнообразие от опаковъчни решения като ще наблегне на вакуумните скин-опаковки. Чрез технологията Multifresh™ MULTIVAC представя метод за опаковане чрез термофомовъчни машини или трейсийлъри на чувствителни хранителни продукти. При нея горното фолио плътно обвива продукта и се залепва върху долното фолио с цялата си повърхност. Хранителни продукти с остри или твърди ръбове и съставни части като например такива с кости или черупки биват изключително здраво обвити и фиксирани на едно място в опаковката. От гамата трейсийлъри MULTIVAC ще презентира в Брюксел напълно автоматичния T 300 H, който е високопроизводителен базов модел за производство на скин-опаковки за различни продукти в малки и средни партиди. Трейсийлър T 300 H е подходящ за разнообразни по форма тарелки. Благодарение на специалното изпълнение на инструментите тяхната смяна става много бързо и лесно. Електрически задвижваната система за транспортиране на тарелките, за повдигащия механизъм и за навиване на остатъчното фолио спомагат за енергийната ефективност на машината. PRE S SE MI TTE I L UNG 09-17 За производството на вакуумни скин-опаковки с дълбоко изтегляне ще се презентира машина R 105 MF. Този модел е подходящ за производство на малки и средни по обем партиди, която е оборудвана със автоматично верижно задвижване на горното фолио, което гарантира стабилно и точно придвижване на горното фолио до лепящата станция. На изложението Seafood MULTIVAC ще представи за първи път новата двукамерна машина BASELINE P 605, която е икономичен и високопроизводителен модел за пакетиране във вакуумни пликове. Машина P 605 предлага голям обем на камерата - 600 x 745 x 200 mm – и висок капацитет на вакуумната помпа до 300 m³/h. Двойният шев с отрязване гарантира производството на атрактивни опаковки. Интуитивното машинно управление може лесно да се използва дори и от неопитни машинни оператори, и прави възможни процесите на евакуиране, обгазяване и лепене да бъдат непрекъснати и възпроизводими.

Всички машини, които ще бъдат презентирани се отличават с лесно управление, отлично качество на произведените опаковки и безупречен хигиеничен дизайн - MULTIVAC Hygienic Design™.

За MULTIVAC

MULTIVAC е един от най - големите световни доставчици на опаковъчни решения. Kомпанията е световен лидер на пазара на терморформовъчни опаковъчни машини и произвежда широка гама от трейсийлъри, камерни вакуум- машини, камерни конвейерни машини, етикетиращи устройства, системи за контрол, решения за автоматизация и цялостни производствени линии. В групата MULTIVAC работят 5000 служители в цял свят, а 1900 от тях са базирани в централата в гр. Волфертшвенден, PRE S SE MI TTE I L UNG

09-17 Германия

Организацията е представена на всеки континент, благодарение на мрежата от 80 дъщерни дружества. Над 1000 консултанти и техници по света са на разположение на клиентите със своите знания и опит, за да гарантират, че всички инсталирани машини MULTIVAC функционират пълноценно и безотказно.

За допълнителна информация:
Мултивак България ЕООД
ул. „Околовръстен път” № 251,
ж.к. Младост 4
1715 София, България
Тел/ Факс: 02 988 55 00
02 988 55 88
e-mail: office@bg.multivac.com
www.multivac.bg

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре