Новини

БГ ФИШ и тази година получи покана за участие в най-големите изложения в хранителната индустрия в България и на Балканите

БГ ФИШ получи покана за участие в най-големите изложения в хранителната индустрия в България и на Балканите- МЕСОМАНИЯСВЕТЪТ НА МЛЯКОТОБУЛПЕКСАЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Тази година изложенията ще се проведат от 11 до 14 ноември по традиция в Интер Експо Център. Всяка година изложбите са платформа, която обединява браншовете в индустрията- хлебопроизводители, млекопреработватели, месопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители. Ежегодно нараства интересът както от традиционни изложители, така и от нови български и чуждестранни компании да представят своите продукти.

Среща на бизнеса с бизнеса

Разширяването на палитрата от участици всяка година е водещо за организаторите, които очакват тази година рибопроизводители и преработвали да представятбранша. В момента секторът работи предимно за износ, а е изключително важно за потребителите да се фокусира и върху българския и регионални пазари. Желаещите да се включат в колективен щанд на организацията могат да заявят участие на преференциални условия към АПРП “БГ ФИШ”.

Съпътстващата програма е много разнообразна, подкрепена от браншовите организации в сектора. Тя дава изключителната възможност за контакти с посетители, клиенти, нови партньори, привлечени именно от деловите събития.

Успешни са колективните участия набългарски месопреработватели, млекопреработватели, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители. Колективно участие на фирми от Италия,Унгария, Молдова, Китай бяха сред акцентите на миналогодишното издание на изложенията. Посолствата на Аржентина, Южна Африка и Полша представиха производители на вина и храни.

За първа година Италия беше страна партньор за изложба Интерфуд & Дринк и представи компании от различните райони на страната, като демонстрира традиционни продукти и организира редица ползотворни делови срещи и събития.

Петте изложби в хранително-вкусовата промишленост се провеждат паралелно със специализираното изложение за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване  СИХРЕ. Това увеличава възможностите за осъществяване на ползотворни контакти както за изложителите, така и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора - на хранително-вкусовата промишленост и на хорека индустрията.

Интересът постоянно расте

През миналата година 16 472 посетители се срещнаха с 374 изложители, представящи продуктите на 348 фирми. Сред посетителите бяха специалисти и гости от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Хърватия, Русия, Молдова, Украйна, Латвия, Казахстан, Чехия, Унгария, Австрия, Полша, Германия, Италия, Франция, Испания, Великобритания, Холандия, Аржентина, Южна Африка, Китай.

111 от участниците направиха своя дебют на международните специализирани изложения. Участие взеха 82 чуждестранни компании от Гърция, Италия, Словакия, Полша, Унгария, Испания, Румъния и Молдова.

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре