Новини

Семинар бели миди

СЕМИНАР БЕЛИ МИДИ

На 20.06.2015 г. (събота) в хотел „Аква” гр. Бургас, зала „Нептун” от 10:30 часа ще се проведе семинар, посветен на възможностите за  улов, преработка и експедиране на бели миди в Република България. Събитието се организира от БГ ФИШ, като за целта са поканени лектори, които са водещи специалисти и експерти.
 
БГ ФИШ ви кани да участвате в събитието, като за целта трябва да посетите   http://trainings.iaec.eu/ и да се регистрирате. Програмата и пълна информация на събитието ще намерите на същия адрес.

Всички фирми, които желаят да рекламират на страницата на събитието или да бъдат отпечатани материалите им в печатната брошура, която ще издаде организатора БГ ФИШ, могат да изпратят банер и текстова реклама до една печатна страница A4. Рекламата на всяка фирма ще струва 200 (двеста) лева. Рекламните материали и банерите трябва да са доставени в офиса на асоциацията до 11.06.2015 г. на електронен носител. Плащането е по банков път. За повече информация можете да се свържете на посочените адреси.

 

 

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Данел 97
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре