Новини

Семинар бели миди

СЕМИНАР БЕЛИ МИДИ

На 20.06.2015 г. (събота) в хотел „Аква” гр. Бургас, зала „Нептун” от 10:30 часа ще се проведе семинар, посветен на възможностите за  улов, преработка и експедиране на бели миди в Република България. Събитието се организира от БГ ФИШ, като за целта са поканени лектори, които са водещи специалисти и експерти.
 
БГ ФИШ ви кани да участвате в събитието, като за целта трябва да посетите   http://trainings.iaec.eu/ и да се регистрирате. Програмата и пълна информация на събитието ще намерите на същия адрес.

Всички фирми, които желаят да рекламират на страницата на събитието или да бъдат отпечатани материалите им в печатната брошура, която ще издаде организатора БГ ФИШ, могат да изпратят банер и текстова реклама до една печатна страница A4. Рекламата на всяка фирма ще струва 200 (двеста) лева. Рекламните материали и банерите трябва да са доставени в офиса на асоциацията до 11.06.2015 г. на електронен носител. Плащането е по банков път. За повече информация можете да се свържете на посочените адреси.

 

 

Назад

Fishland
Пал БГ
Морски дар
Диавена
Морски риболов
Динг Созопол
Black Sea Fishery
Електра
Делта Индъстри
Нагоре